REPAREREN IS VAAK BETER DAN NIEUW KOPEN

Over ons

remember the past

Since 2014

MH-ELECTRONICA is gespecialiseerd in het repareren van electronica. Na ruim 7 jaar gewerkt te hebben bij een accu bedrijf besloten we om in 2014 ons eigen bedrijf te starten. We helpen dealers van diverse merken en andere bedrijven met hun electronica-, acculader- en batterij vraagstukken.

We zijn begonnen met het bieden van technische ondersteuning op het gebied van batterijen en acculaders. Ook het repareren hiervan en het geven van advies over accu’s viellen onder onze dagelijkse werkzaamheden.

“We zijn begonnen met het bieden van technische ondersteuning op het gebied van batterijen en acculaders”

Harm Moonen

Tegenwoordig zijn we één van de weinige bedrijven die op component level printplaten en acculaders repareert.

Ook SMD componenten vervangen is voor ons geen enkel probleem, omdat we werken met specifieke apparatuur, zoals SMD soldeer apparatuur en diverse techonologien om ook Meza technologie te kuennen reprareren Dit alles zorgt ervoor dat we bijna alles kunnen repareren!

 

Technische ondersteuning

Naast het repareren van electronica en het bieden van technische ondersteuning, hebben we contacten met verschillende grote merken acculader-fabrikanten en diverse reparatiecentra van rijregelingen. Ook zijn we service partner van Micropower acculaders (Zweden) en verlenen we service aan andere bekende merken HF-acculaders, zoals Fronius, Exide, Benning. Dit is voor ons allemaal geen probleem. Ook voor u batterijen bent u bij ons aan het goede adres.

TOEKOMST GERICHT

'LEGIT' is
a family

Momenteel breidt ons bedrijf zich uit in de electronische kant; reparaties van diverse besturings regelingen en verschillende andere regeling/besturings electronica. Zo kunnen we in ons reparatiecentrum BGA’s vervangen en kunnen deze ook gecontroleerd worden op aanhechting doormiddel van X-ray.

Deze techniek gebruiken we ook om multilayers te doorlichten om eventuele doormetaliseringen en schade op te merken.
Als nieuwe aanwinst hebben we ook apparatuur om componenten te testen, m.b.v. een LCR meter. Hiermee kunnen we condensatoren, spoelen en weerstanden op hun waarde testen en kijken we hoe het gedrag is op bepaalde frequenties.

Waarom kiest u voor ons?

Snelle Service

Diensten in Nederland & Duitsland

A-Merk Acculaders